SKAL lige skrive: Det er ikke et reklame eller sponseret opslag.
Så har jeg været i køkkenet IGEN. 👨🍳😁
Denne gang faldt jeg over Sarah Bernhardt kager med brombærmousse, og da jeg så denne opskrift, tænkte jeg: Den må jeg prøve at lave. 😁
Du kan finde opskriften her: Klik på link.
Sarah Bernhardt kager med brombærmousse
Her fandt jeg nogle nye og spændende ting at bage med: Silikoneforme.
De er bestemt ikke billige, men giver mange muligheder til flotte kager.
Så de er pengene værd, og nemme at bruge. 😁
Hjerteformen er ikke med i opskriften, da den er noget jeg selv har valgt at tilføje.
Det hedder: Tuille dej og opskrift finder du her: Klik på link.
Tuilles dej
Med de nye forme og en tur i Rema og Inco, var jeg klar til at tage kampen op, med denne opskrift.
Nu tænker du nok: Hvorfor en tur i Inco.?
Jo, nu skal du bare høre.😂
Der skal bruges noget der hedder Ruby chokolade, og vidste slet ikke hvad det var.
Her er beskrivelse af Ruby chokolade: Det er fremstillet af en kakaobønne med et naturligt lyserødt skær, og derfor bliver chokoladen også lyserød er fremstillet af en kakaobønne med et naturligt lyserødt skær, og derfor bliver chokoladen også lyserød.
Du kan læse mere til den her: Tryk på link.
Ruby chokoladen
Så inden jeg overhovedet var kommet igang med denne opskrift, lærte jeg nye spændende ting som:
Silikoneforme, Tuilles og Ruby chokolade. 😁
Nu var det bare på med forklædet og igang. Okay jeg ejer endnu ikke et forklæde, det må stå på næste indkøbsliste. 😂
Nu er vi så kommet dertil, hvor min tålmodighed igen bliver sat på en prøve…. Ventetiden… 😁
Jeg måtte lade det stå natten over og samle sig.
Meeeen det var hele ventetiden værd. Se lige her nogle flotte kager der kom ud af det. 👨🍳
Skriv et svar