Nu kan du købe et vækkeur – vågn tilfredsstillet og lykkelig

Lyden af vækkeuret om morgenen kan være noget så forbandet irriterende.

Når alarmen ringer, har man bare lyst til at smide det satans vækkeur ind i væggen og sove videre.

Men man er (desværre) udemærket klar over, at man er nødt til at komme ud af fjerene for at undgå, at man ikke stresser resten af morgenen for at nå at komme på arbejde i tide.

Men nu kommer der en opfindelse, som kan gøre alle kvinders morgener lidt mere behagelige.

I stedet for at vågne irriteret og sur kan man nu vågne “sensuel, glad og selvsikker” – takket være Little Rooster, det nye orgasme-vækkeur.

Fotokilde: Little Rooster

Vækker med vibrationer

Little Roster er en vibrator med et vækkeur.

Den virker på den måde, at man på vibratoren indstiller den tid, man skal vågne, og herefter putter man “vækkeuret” ned i trusserne med den brede del mod klitoris.

Fotokilde: Little Rooster

Når klokken så ringer, begynder den også at vibrere.

Da vibratoren har flere forskellige niveauer, begynder den med rolige vibrationer, hvorefter den øger i intensitet i fem minutter, indtil man får orgasme. På den måde er man lysvågen, tilfredsstillet og glad lige fra morgenstunden.

Indbygget snooze-funktion

Hvis man sover rigtig tungt, og ikke vågner af de første fem minutters sensuelle vibrationer, er der ingen grund til bekymring.

For Little Rooster er selvfølgelig forsynet med en snooze-funktion med hele 30 forskellige niveauer, så det er ikke et problem at blive liggende i sengen.

Fotokilde: Public domain pictures

Det her lyder som et fantastisk vækkeur! Selvom der er risiko for, at man muligvis har lyst til at blive liggende under dynen!

Kilde Grinebhibelen

Forsker slår fast: At drikke 2 øl om dagen reducerer risikoen for depression

Jørgensen var smart