Forsker siger: At have en kat beskytter dit hjem fra spøgelser og onde ånder

Når det kommer til vagtdyr, tænker de fleste på deres hund, ikke sandt? Nogen bryder ind i dit hjem… Hvad er din første tanke, vil du helst have, at de bliver mødt af en kat eller af en hund? De fleste ville nok sige en hund. Katte er generelt bedre kendt for deres mystiske ni liv, elegance og legesyge end deres beskyttende egenskaber… Men vidste du, at katte har en hemmelig beskyttelsesimpuls, der måske kan tiltrække dig mod dem som vogter af dit hjem? Mens en forbryder af kød og blod kan være mere bange for en hund, er der en anden ubuden gæst, der ikke er så ivrig efter at møde din kat – negativ, ond energi.

Katte tilbyder en stor mængde beskyttende kræfter

En kats aura er så kraftig, at auraen ikke kun er legemliggjort i kattens fysiske krop, men også inkluderer dens hjem, familie og markerede territorium. Faktisk vil de, der kommunikerer med ånder, ikke tillade katte i nærheden, fordi deres auraer er så magtfulde, at de kan afskrække en ånd. Lad os se på 4 af en kats beskyttende egenskaber:

1. Katte beskytter imod negativ energi

Vidste du, at engang bragte folk i Rusland almindeligvis en kat til et nyt hjem for at fjerne uønskede auraer og øge positiv energi, før de kunne flytte ind i det? Katte har en stærk astralkraft (aura ), der ophæver negativ energi og øger positiv energi. Har du nogensinde bemærket, at din kat intensivt stirrer på et tilsyneladende tomt rum eller går rundt omkring et bestemt område i dit hjem? Det kan være fordi, at katten registrerer negativ energi i disse rum og forsøger at sikre, at du og dit hjem er beskyttede mod de ting, der skaber det. De følger energien rundt og bestemmer hurtigt dets hensigter.

Om den negative energi allerede findes i hjemmet fra tidligere beboere og oplevelser, eller der er en kraft, der forsøger at infiltrere dit hjem udefra, har katte en medfødt evne til at opdage sådanne onde auraer og skræmme dem væk. De er i stand til at lave et baghold og fange ondskaben i deres magtfulde energifelt og dernæst eskortere det ud og væk fra dit hjem.

2. Katte tilbyder beskyttelse mod onde øjne og forbandelser

Hvis en forbandelse eller onde øjne plager dig eller dit hjem, kan din kat også hjælpe med at beskytte dig. Din kat fungerer næsten ligesom en beskyttende amulet eller talisman. Din kat kan beskytte dig mod den ondskab, som andre kaster på dig.

Du skal holde din kat korrekt og have fuld kropskontakt med den for at få fuld beskyttelse: tag ham/hende op i dine arme. Brug din venstre hånd til blidt at nusse din kats hals og din højre hånd til blidt at føre din hånd med hårretningen ned ad din kats hale.

3. Katte har helende kræfter

Katte er mestre, når det kommer til helbredende kræfter, især når det gælder følelsesmæssige stressfaktorer. Du behøver ikke gøre andet end at sidde eller lægge med din kat i sofaen for eksempel og kæle med ham/hende fra hoved til hale for at aflæsse stressbyrden, som du bærer rundt på.

4. Katte giver beskyttelse i geopathogene zoner

Geopatogene zoner er dem, der negativt påvirker en befolknings sundhed i det lange løb, fordi der er et stabilt og stort flow af negative energier i området. Din kat kan give dig beskyttelse mod virkningerne af de geopathogene zoner.

Forskellige typer af katte har forskellige specialiteter indenfor negativ energi

Mens alle katte kan give alle de ovennævnte beskyttende og helbredende energier, vil hver type kat have sin egen egenskab og være bedre til bestemte formål end andre.

1. Sorte katte

Når man ser på magi, er helt sorte katte de mest alsidige. De giver fremragende beskyttelse mod forbandelser og okkulte kræfter. De kan hurtigt ophæve negativ energi, der kan leve i eller omkring dit hjem og øge den positive energi. Ejere vil også opdage, at deres dømmekraft bliver styrket.

2. Multifarvede katte

Disse er trefarvede, normalt brændt orange eller rød, sort og hvid. De er dygtige til at beskytte dit hjem mod enhver form for negativ energi, mens de øger din velstand og lykke.

3. To-tonede katte

Disse katte kan være en bred vifte af to forskellige farvekombinationer. Grå og hvid er den mest almindelige kombination. To-tonede katte øger din generelle sunde fornuft og visdom. Deres energi hjælper dig med at være så snu og skarp som muligt.

4. Blå-grå og støvet-grå katte

Deres pels er så grå, at den ser blå ud i noget lys. De har en beroligende indflydelse på dit hjem og på din selvfornemmelse. De fremmer følelsesmæssig stabilitet ved at bringe kærlighed, glæde, lykke og lys ind i dit hjem.

5. Colorpoint siamesiske katte

Udover at være visuelt smukke og have øjne, der næsten hypnotisk beroliger deres ejere, er disse katte en af de mest legesyge og drilske racer. De bringer succes, lang levetid og personlig forfremmelse til deres ejere.

6. Skildpaddemønstrede katte

Mange har grønne øjne med en brændt orange og sort pels. De er majestætiske at se på, og de fleste er ren energi, da størstedelen af denne race er hunner. Deres helbredende og clairvoyante kræfter er stærkere end nogen anden race.

7. Stribede katte

Legesyghed fremmer en god og forfriskende atmosfære, når denne kat er til stede. De underholder og afbalancerer deres ejer mellem fokuserede og distraherede tanker.

8. Gyldne katte

Løven af alle husdyrkatte er den gyldne kat. Deres forfædres historie er forbundet med stor visdom, og de var engang set på med ærbødighed og respekt i gamle templer. De bringer elegance og legemliggør solenergi.

9. Hvide katte

Disse magiske måne-magistre tilbyder helbredende kræfter. De er energiladere.

10. Røde katte

Disse katte kan være både han- og hunkøn, men de er stærkt forbundet med rå, mandlig kraft. De bringer økonomisk velstand, succes, magt og fokus.

Hjælp din kat med at fjerne kraftig, negativ energi

Det bedste du kan gøre, hvis du opdager, at din kat opfører sig på denne måde, er ikke at forstyrre ham/hende i deres undersøgelse.

Når din kat har identificeret et problem, kan du hjælpe den med at fjerne de onde ånder og spøgelser ved at gå til området og udføre et rensende ritual og sige en bøn. Hvid salvie kan brændes eller gnides på det angrebne sted. Røg og partikler fra den hvide salvie knytter sig til den negative energi og omdanner den til lysenergi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading…

0

En yngre mand besøgte en grisehandler

God tirsdag