Forskning: Derfor er mere $ex alle pollenallergikeres løsning de næste par måneder

At være pollenallergiker kan være rigtig irriterende. Jeg kan huske, at sidste år ikke var så hård, men nu kan vi forvente den hårdeste tid i lang tid. Flere rapporter melder faktisk, at vi i år kan forvente den værste pollensæson i 45 år.

Hvis man er pollenallergiker, er man lidt desperat for at finde metoder, der kan afhjælpe sin allergi. For man vil jo helst undgå snotnæse og blodsprængte øjne. Man vænner sig aldrig til det – og som allergiker kan man let blive misundelig på alle dem, der ikke har de samme problemer.

Men nu kommer der en glædesbesked til alle pollenallergikere!

Foråret er kommet, men varmen har ikke helt slået til endnu. I de næste par måneder kan vi dog se frem til, at temperaturerne stiger mere og mere. Samtidig vil pollentallene stige – og 2019 forventes at blive det hårdeste år meget længe for alle allergikere.

Blodkarrene trækker sig sammen

Men i et nyt studie har forskere fra iranske Tabiz Medical University fundet frem til, at sex kan mindske symptomer for pollenallergikere, skriver Heart. Så hvis du vil undgå blodsprængte øjne og at nyse voldsomt den nærmeste tid, bør du finde en partner at have meget sex med!

Ifølge studiet, som Daily Star og The Mirror har skrevet om, bidrager sex til, at blodkarrene i næsen trækker sig sammen, hvilket fører til, at passagerne i snuden bliver mere åbne – og at øjnene ikke løber så meget i vand.

Men forskerne bag studiet påpeger, at et godt sexliv ikke er hele løsningen, og at allergikere stadig skal bruge de midler og behandlinger, de finder best. Men sex er et godt supplement.

Visse fordele for mænd

Max Wiseberg, ekspert i luftbårne allergier, siger følgende:

– Pollentallene stiger snart. Det er sandt, at forskning viser, at sex kan hjælpe mod symptomerne, så det kan absolut være værd at overveje – selvom det kan blive kompliceret rent tids- og stedmæssigt. Der er sandsynligvis ikke en mere behagelig måde at håndtere sin pollenallergi på.

Men der er desværre en lille hage – især for kvinder. Den symptomdæmpende fordel ved sex skyldes primært orgasmer. Det betyder altså, at mænd har større chancer for at opleve en positiv effekt på deres allergier.

Foto: Pixabay

Mindre problemer med pollensymptomer og mere sex – jeg elsker den konklusion!

April måned

Stjæl harmonikaen