Ejer beder kakaduen gå tilbage i buret – utilfreds reaktion har fået millioner til at grine

Når man skændes med nogen, er det ofte svært at sidde stille, og jo vredere man bliver, des mere plejer man at bevæge sig.

Efter en hel dag med sjov og ballade uden for buret, fortæller denne kakadues ejer, at den skal ind i buret igen, men det er han bestemt ikke tilfreds med.

Denne fugl viser, at man har svært ved at sidde/stå stille, når man er vred – og han begynder sågar at bande af sin ejer.

Ejeren har tidligere lavet videoer, hvor han forklarer, at fuglen har lært bandeord af dens tidligere ejer, der ikke tog sig godt af ham.

Nu bor han heldigvis hos en god familie og får al den kærlighed, han har brug for – men et lejlighedsvist vredesudbrud er uundgåeligt.

Og vi kan godt forstå ham – at skulle ind i buret igen må føles som da man var barn, hvor man blev tvunget til at skulle tidligt i seng, hvilket kun bliver ekstra hårdt efter en hel dag med sjov og ballade.

Men en ting er dog sikker – man skal ikke havne i et skænderi med en kakadue, som man ikke kender!

Selvom filmen efterhånden har et par år på bagen, bliver den stadig delt flittigt på sociale medier. Og det er ikke uden grund, at videoen nu er set mere end 10 millioner gange på Youtube!

Se selv det sjove raserianfald i videoen nedenfor og del den med dine venner på Facebook!

Kilde: Delbart

Der er nu ikke noget som følelsen af

Kom så Danmark – Hent guldet hjem