Du blev student med ære – Denne her giver lidt at tænke over 🥰

En far sagde til sin datter “Du blev student med ære”, her er en bil, jeg erhvervede for mange år siden. Den er flere år gammel. Men før jeg giver den til dig, så tag den til dem der sælger brugte biler i centrum og fortæl dem, at jeg vil sælge den og se, hvor meget de tilbyder dig.

Datteren gjorde som hendes far havde sagt og vendte tilbage til sin far og sagde: ′′ De tilbød mig 1.000 fordi den ser meget slidt ud.” Faderen sagde,” Tag den med til pantbutikken.” Datteren gik til pantbutikken, returnerede til sin far og sagde,” i pant butikken tilbød de 100 fordi det var en meget gammel bil.”

Faderen bad sin datter om at gå til en bilklub og vise dem bilen. Datteren tog bilen til klubben, returnerede og fortalte sin far det,” Nogle mennesker i klubben tilbød 100.000 for den, da det er en Nissan Skyline R34, en ikonisk bil og eftersøgt af mange.”

Faderen sagde til sin datter,” Det rigtige sted værdsætter dig på den rigtige måde,” Hvis du ikke er værdsat, vær ikke vred, det betyder bare, at du er det forkerte sted.

Dem der kender din værdi er dem der sætter pris på dig.

Bliv aldrig på et sted, hvor ingen ser din værdi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading…

0

Vi er allesammen ens – Denne her giver lidt at tænke over 🥰

Ønsker jer alle en rigtig dejlig onsdag