At tale med sine kæledyr er et tegn på meget høj intelligens

Taler du med dine kæledyr på samme måde, som du taler med dine venner? Spørger du, hvordan de har det, om de er sultne, om de vil gå en tur? Så er du med stor sandsynlighed meget intelligent og kreativ, viser et studie.

Knytter bånd til dyrene

Studiet blev udført ved Harvards universitet, hvor undersøgelsens deltagere blev præsenteret for flere billeder af dyr, både unger og fuldvoksne. De fleste deltagere i studiet knyttede sig til dyrene, ville give dem navne og fortalte, at de ville tale med dyrene på samme måde, som de taler med mennesker.

  

Dette kaldes antropomorfisme og betyder, at man som menneske betragter noget ikke-menneskeligt som menneskeligt. Ligesom vi eksempelvis ser en hund som en ven med præcis samme værdi som en menneske-ven. At se menneskelige træk i noget ikke-menneskeligt beskrives ifølge studiet som et tegn på høj intelligens og kreativitet.

Dyrenes udvikles, jo mere vi taler

Det at se vores elskede kæledyr som rigtige venner giver ikke kun os noget, men vores dyr har også godt af det. Andre studier har vist, at kæledyr lærer at forstå, hvad vi siger og udvikler sig, desto mere vi taler med dem, uanset kæledyr.

Tryk på del-knappen, hvis du er enig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading…

0

Forskning slår fast: At kunne lide katte er et tegn på meget høj intelligens

For nyligt sad to firsårige kvinder på terrassen